faith

need on need EKRE pereväärtused

Just need. Naised võiksid moraalsed olla ja mida kõike veel, aga kuni mees lahutama ei hakka, on ta ideaalne, sest ta ju ei lahuta. Ta “hoiab peret koos”. Mart Helme ei öelnud mingi häbitundega, et sai naist petetud, tema meelest on see normaalne. Oleks naine teda petnud, vat siis oleks patt. Mis petnud, oleks ta naine TEMA petmise peale lahutuse algatanud, vat SEE oleks patt. Aga see, kui mees Piibli kümmet käsku eirab, sellel pole kristlikku või mittekristliku eluga midagi pistmist. Patsutame üksteisele õlale ja elu läheb edasi.

Nüüd enam üldse ei imesta, kuidas Võrno ka nii kenasti neile erakonda sobib. Järgmistel valimistel siis kõik kenasti vutt-vutt kastikeste äärde, et sedelil kristlike ja ülimoraalsete (loomulikult mees-) kandidaatide numbrit valida.

10 kommentaari “need on need EKRE pereväärtused

  1. Esitan nüüd rumala küsimuse. Ma pole kristlasena siiamaani küll aru saanud, et EKRE otseselt ja ühemõtteliselt kristlik partei oleks. Konservatiivne, rahvuslik ja oma seisukohti avaldades lärmakas küll, paljudele ebasümpaatne, aga kristlik? Lasin nende põhikirjast ja programmist silmadega üle, ei märganud, et nad kristlikkust väga rõhutaksid. Kas oskad viidata mingile allikale, mille alusel nad kristlik partei on? Et ma siis ka loeks ja saaks teada, kas olen siiamaani valesti arvanud või midagi.

    1. Tänan! Vaatasin nende kodulehele tõesti nii põgusalt, et ei osanud arvatagi, et lisaks koheleitavale on vaja veel paraja oopuse jagu infot läbi lugeda. “Kristlikud väärtused” on üks väga sageli väärkoheldud mõiste, kardetavasti ka antud kontekstis – kui nüüd nende tegusid ja sõnu vaadata. Mina seda parteid kristlikuks erakonnaks ei nimetaks.
      Tegelikult ei ole kõik Eesti kristlased EKRE valijad/toetajad/sõbrad. Ausalt.

  2. Olen kuulnud jutte kuidas Mart Helme bussireiside peatuste ajal bensukast pornokaid ostis ja siis need “kõigi rõõmuks” bussis mängima pani. Ise neid kõrvalt valjuhäälselt kommenteerides.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.